Beckers Farvehandel

Hos Beckmann forhandler vi det svensk producerede maling Beckers, som er miljøvenlig maling af allerhøjeste kvalitet

Beckers farvehandel er en kæde af farvehandlere med alt inden for maling og tapet. Det er ligegyldigt, hvilket Beckers farvecenter du besøger, så vil du møde specialister i Becker farver, som guider dig sikkert gennem processen fra både valg af malerværktøj og maling til det endelige resultat.

Beckers farvekort

Lad dig blive inspireret og få lyst til at male i hjemmet. I vores farvekatalog kan du blive inspireret af flotte farver og æstetiske billeder, der giver dig en fornemmelse af, hvordan Becker farver kan anvendes til at skabe varme, intimitet og stil. Klik her for farver inspiration.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ønsker et nøjagtigt billede af farverne, så opfordrer vi dig til, at besøge din lokale Beckers Farvehandel. Her kan du hente trykte Beckers farvekort med farve chips og tage disse med hjem til inspiration. Har du samtidig brug for køb af tapet, så klarer Beckmann også den. 

Beckers Farvehandel har alle regnbuens farver

Dét at vælge maling, eller rettere sagt farve, er sjovt, men også en svær beslutning, da der er mange at vælge imellem. Vi kan alle nikke genkende til, at man selv ser farven blå, men ens sidemand ser farven som værende grøn. Oplevelsen af en farve er derfor meget forskellig fra person til person, og smagen er individuel.

Vores medarbejdere hjælper dig med at træffe det rigtige farvevalg, så du ikke spilder tid og penge. Når malingen er påført væggen eller andet, så kan den synes anderledes end forventet. Dette kan du undgå, hvis du spørger vores specialister, der kan forklare og vejlede dig i de rigtige farvevalg og farvekombinationer. Du er velkommen til at læse mere om vores Beckers maling.

Tips og vejledning til malerarbejdet

Nogen kan lide at male, andre kan ikke. Sådan er det med alt. Vi kan ligeså godt sige det som det er, der findes ingen nem smutvej, når det drejer dig om at male. Det handler om at udføre malerarbejdet omhyggeligt og bruge maling af høj kvalitet. På den måde sikrer du, at slutresultatet bliver perfekt. Her får du vores guide til, hvordan du opnår det bedste resultat.

1. Tjek væggen/genstandens stand
2. Vælg farve
3. Vælg det mest hensigtsmæssige malerværktøj
4. Gør rent inden du begynder at male
5. Påbegynd malerarbejdet
6. Nyd dit resultat

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i din Beckers Farvehandel. Vi kan fanges på telefon 48 29 92 00 eller på mail: webshop@beckmann.dk.

beckers farvehandel

Få mere information om Beckamanns farvehandel, samt muligheden for at handle online.