Beckers Maling

Beckers maling - med omtanke for mennesker og miljø

Beckmann forhandler Beckers som producerer med omtanke for både mennesker samt miljøet. Det betyder at de gør deres ypperste for at svanemærke deres
produkter. Svanemærket lever op til de skrappe miljø - og kemikalie krav. Beckers maling er vandfortyndbar hvilket er bedst for menneskers sundhed samt miljøet - hvor man ellers ville vælge mineralsk terpentin som udover vand er det mest almindelige opløsningsmiddel til maling. 

Du kan anvende Beckers maling til alle overflader i dit hus eller din lejlighed. Vægge, gulve, terrasser, lofter, facader og meget mere. Vi har olier, grundmalinger og dækmalinger, der gør det enklere for dig at opnå fornyelse, forskønnelse og forbedringer. Beckers maling priser er konkurrencedygtige, hvilket understøttes af Beckmann's vision om, at sælge topkvalitet til absolut laveste pris.

Beckers maling priser

Med fokus på optimering og minimering af alle omkostninger, samt et godt købmandsskab er det muligt for os at sælge maling til de laveste priser. Vi forsøger at være uafhængige af den enkelte leverandør og søger altid den bedste handel.

Dette giver os muligheden for at finde frem til de absolut bedste priser, kvalitet og produkter på markedet. På den måde kan vi tilbyde dig mindst 25 % under markedspris.

Du kan få yderligere informationer om vores priser her.

Hvorfor skal du vælge Beckers maling?
 

  • Beckers maling kendetegnes ved at være miljøvenlig

  • Beckers maling har eksisteret og leveret i 140 år

  • Beckers maling har bredt sortiment til både indendørs og udendørs brug

  • Beckers maling er fremstillet med lavt indhold af farlige stoffer

  • Beckers maling er vandopløselige og forenkler dermed malerarbejdet

  • Beckers maling er billig kvalitetsmaling, der er til at betale

Hvilke produkter anbefaler Beckmann?

  • Scotte serien er astma & allergi mærket maling. En serie der er god og nem at arbejde med og Scotte 7 som gør sig godt på børneværelset især. Scotte produkterne tørrer hurtigt og lugter ikke.

  • GT serien er 100% akrylmaling, som er meget robust og slidstærk samt vaskbar.

  • Living serien til træ flyder godt sammen og der er glans til enhver smag. Den er god til hårde overflader da den har høj slidstyrke.


Råd og vejledning i vores butikker

Kom og besøg en af vores forretninger og få rådgivning, når du skal bruge Beckers maling til et projekt. I vores butikker har du mulighed for at hente et farvekort. Et godt tip er nemlig, at tage farvekortet med hjem, da lysindfald har stor indflydelse på, hvordan farven kommer til at fremstå i rummet. Du kan være sikker på, at vi hos Beckmann sætter os grundigt ind i dit malerprojekt. Vi lytter, spørger ind til projektet og giver dig indblik i, hvilke forskellige løsninger du har. Læs mere om vores Beckers Farvehandel her.

I butikkerne sørger vi for, at du bliver præsenteret for vores Becker maling, således du får et indtryk af slidstyrken, glansen, overfladen, mønstrene og farverne. Få mere viden om,  hvor stort et areal 10 L maling vil kunne række.

Ønsker du mere information om Beckers maling og Beckmann's services, så kontakt os gerne på telefon 48 29 92 00, hvor vi er klar til at hjælpe dig med din maleropgave.


 
beckers maling