Beckers Maling

Beckers maling er miljøvenlig, og er et af de eneste mærker, som er svanemærket

Du kan anvende Beckers maling til alle overflader i dit hus eller din lejlighed. Vægge, gulve, terrasser, lofter, husfacader og meget mere. Vi har alle olier, grundmalinger og dækmalinger, der gør det enklere for dig at opnå fornyelse, forskønnelse og forbedringer. Beckers maling priser er konkurrencedygtig, hvilket understøttes af Beckmanns vision om, at sælge topkvalitet til absolut laveste pris.

Beckers maling priser

Med fokus på optimering og minimering af alle omkostninger, samt et godt købmandsskab er det muligt for os at sælge maling til de laveste priser. Vi forsøger at være uafhængige af den enkelte leverandør og søger altid den bedste handel.
Dette giver os muligheden for at finde frem til de absolut bedste priser, kvalitet og produkter på markedet. På den måde kan vi tilbyde dig mindst 25 % under markedspris.

Du kan få yderligere informationer om vores priser her.

Hvorfor skal du vælge Beckers maling?

  • Beckers maling kendetegnes ved at være miljøvenlig
  • Beckers maling har eksisteret og leveret i 140 år
  • Beckers maling består af et stort sortiment til både indendørs og udendørs brug
  • Beckers maling er fremstillet med lavt indhold af farlige stoffer
  • Beckers maling er vandopløselige og forenkler dermed malerarbejdet
  • Beckers maling er billig kvalitetsmaling, der er til at betale

Kom forbi Beckmann

Kom og besøg en af vores forretninger og få rådgivning, når du skal bruge Beckers maling til et projekt. I vores butikker har du mulighed for at hente et farvekort. Et godt tip er nemlig, at tage farvekortet med hjem, da lysindfald har stor indflydelse på, hvordan farven kommer til at fremstå i rummet. Du kan være sikker på, at vi hos Beckmann sætter os grundigt ind i dit malerprojekt. Vi lytter, spørger ind til projektet og giver dig indblik i, hvilke forskellige løsninger du har. Læs mere om vores Beckers Farvehandel her.

I butikkerne sørger vi for, at du bliver præsenteret for vores Becker maling, således du får et indtryk af slidstyrken, glansen, overfladen, mønstrene og farverne. Få mere viden om,  hvor stort et areal 10 L maling vil kunne række.

Ønsker du mere information om Beckers maling og Beckmanns services, så kontakt os gerne på telefon 48 29 92 00, hvor vi er klar til at hjælpe dig med din maleropgave.
 
beckers maling