Billig maling

Beckmann tilbyder billig maling til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten

Skal du i gang med at male stuen i jeres nye hus eller trænger børneværelset til en opfriskning, så er Beckmann det rette valg. Vi tilbyder god billig maling i alle farver, så vi har noget for enhver smag.

Vi har alt det du har brug for til dit malerprojekt

Beckmann er en kæde af farvehandlere med alt inden for maling og tilbehør. Når du handler hos os har du mulighed for at købe det hele ét sted. Du kan finde alle de kendte mærkevarer i vores butikker og i vores webshop. Vi forhandler bl.a. Beckers maling, som er miljøvenlig maling i højeste kvalitet – og så er det 25 % billigere end markedets øvrige mærker. Du kan læse mere om Beckers maling her

Vores sortiment omfatter:
 

Vil du vide mere om, hvor meget maling du skal bruge i forbindelse med dit projekt, så kan du prøve at beregne dit forbrug her

Køb billig maling hos Beckmann

Hos Beckmann har du mulighed for at købe billigt maling i en af vores mange butikker i Danmark eller bestille det online og få det leveret lige til døren. Vores webshop er godkendt af e-mærket, så du kan være helt tryg ved at handle online hos os.

Hvad enten du handler i en af vores butikker eller i vores webshop, kan du være sikker på, at vi altid gør vores bedste for hver eneste kunde, da vi ved hvor vigtigt det er at komme godt fra start, når man skal igangsætte et nyt maleprojekt. Køb maling online eller besøg en af vores fysiske butikker nær dig.  

Er du i tvivl om hvilken maling du skal vælge, kan du med fordel bestille en farveprøve hos os!


Er du interesseret i at høre mere om vores billige maling, så kontakt os på 48 29 92 00 eller webshop@beckmann.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit malerprojekt.


billig maling