Køb maling

Hos Beckmann tilbyder vi et stort udvalg af billig og miljømærket maling til dit næste malerprojekt. Køb maling online eller besøg en af vores fysiske butikker nær dig 

Om dit næste malerprojekt foregår inde eller ude, har vi et stort udvalg af forskellige typer maling, som vil imødekomme netop dine behov. Vi tilbyder altid en god service og de billigste priser til den højeste kvalitet.

Ved køb af maling hos Beckmann tilbyder vi:

  • Miljømærket maling
  • Hurtig levering
  • Kvalitetsmaling til 25% under den generelle markedspris
  • Gratis levering på køb over 450 kr.
  • Sikker nethandel
  • God rådgivning
  • Kundeservice kl. 9-17 i alle hverdage

Har du brug for rådgivning inden dit køb af maling, er du velkommen til at kontakte os. Du kan besøge os i en af vores mange butikker eller tage kontakt via tlf. 48 29 92 00 eller webshop@beckmann.dk og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Find din maling online 

Ved maling køb online, sørger vi altid for at din sikkerhed er i centrum, og at du via vores kundeservice kan få den rette rådgivning inden dit køb. Hos os er det vigtigste ved e-handel, at du som kunde får en god oplevelse. Vi tilbyder derfor også 14 dages returret, såfremt varen ikke lever op til dine krav.

Er du i tvivl om dit farvevalg kan du i vores webshop, under Beckers Studio, uploade dit eget billede og afprøve de forskellige farver. Prøv Beckers Studio her

Hvis du får brug for hjælp undervejs, kan du benytte dig af vores livechat hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at guide dig.

Besøg vores webshop og køb maling her

Vi står klar til at tage imod dig i vores butikker 

Hvis du har brug for mere konkret rådgivning og vejledning i dit køb af maling, er du altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker. Vi står klar med dygtigt og kompetent personale, som vil sikre dig det bedste køb. I vores butikker har du ligeledes mulighed for at se farveprøver og få hjælp til at vælge den rette farve for dig. Derudover står vi klar til at guide dig i forhold til afdækning, rengøring, malerværktøj m.m.

Find vores butikker og åbningstider her

Køb maling