Køb tapet

Find det tapet du har brug for hos Beckmann

Har du købt nyt hus og ønsker at forandre et rum eller to, så de passer til din stil? Hos Beckmann er vi overbeviste om, at du er kommet det rette sted.

Vi tilbyder tapeter til enhver smag og ethvert rum. Beckmann har et stort udvalg af kvalitets tapet i forskellige farver, størrelser og formater. Du kan vælge mellem et hav af motiver, mønstre og designs, som med sikkerhed vil pynte i dit hjem. Det gælder uanset om du ønsker et enkelt og stilfuldt tapet eller et mere farverigt tapet, så har du mulighed for at finde det her. Vi har desuden både fototapet og grafisk tapet.

Du kan se hele vores produktsortiment inden for tapet her. 

Vi har lavet en guide til ned- og opsætning af tapet

Er du i tvivl om, hvordan du tager dit gamle tapet ned eller sætter det nye op, så har vi udviklet en ”trin-for-trin” guide til dig. Den hjælper dig igennem alle facetter af arbejdet. 

Til din tapetsering har du brug for meget andet end blot tapet. Vi tilbyder i den forbindelse:

  • Tapetopløser
  • Vægskrabere
  • Spartler
  • Slibepapir
  • Latex handsker

Du kan købe vores produkter i vores webshop eller i en af vores mange butikker, som er beliggende rundt omkring i Danmark. 

Har du brug for billig maling, kan du læse mere om det her. 

Køb tapet hos os og vær sikker på at få topkvalitet

Selvom du hos Beckmann kan finde billig tapet, er det stadig høj kvalitet. Vi får nemlig løbende lavet blindtests på et uafhængigt laboratorium, som tester vores produkter ved at sammenligne dem med konkurrenternes. Disse blindtests er med til sikre, at produkterne er af den bedste og mest professionelle kvalitet.

Du kan købe billigt tapet online hos Beckmann og få leveret lige til døren. Kontakt os på 48 29 92 00 eller webshop@beckmann.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.