Vægmaling

   18af 15 produkter
   Sorter efter

    Her finder du vores store udvalg i vægmaling

    Vi har leveret maling til det danske folk i mere end 51 år, så vi ved om nogen hvad en god vægmaling er. Vi har så godt som muligt forsøgt at beskrive vores forskellige kvaliteter, så det er til at forstå.

    Du kan i toppen vælge hvor du skal have malet, og så finder vores robot automatisk de produkter, der passer bedst til det. 

    Har du spørgsmål til hvilken en du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os, enten i chatten nede i højre hjørne, på mail til webshop@beckmann.dk eller på tlf. 4929 9200.

    Du kan desuden læse mere om vægmaling nederst på denne side. 

   • Beckers Vådrumsmaling

    BLANK - VANDAFVISENDE - MEGET ROBUST
    Beckers Vådrumsmaling i en halvblank glans 50, til maling af f.eks. badeværelser på fliser og indenfor vådzoner.

    F.eks. 4L798,00 kr. 1.349,00 kr. Vejl. pris 999,-
    Læs mere
   • Interio 7 Vægmaling

    GOD OG LET VASKBAR TIL LAV PRIS
    Interio 7 er en silkemat vægmaling. Hvis du ønsker et godt produkt til en god pris. Har en god dækkeevne, og en let smudsafvisende overflader. Kan også sagtens aftørres let. 

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio. 

    F.eks. 10L489,00 kr. 489,00 kr. Vejl. pris 899,-
    Læs mere
   • Interio 5+ Vægmaling

    GOD DÆKKEEVNE TIL LAV PRIS
    Skal du have et ordentlig produkt til en rigtig god pris? Så er det Interio 5+ du skal have fat i. En mat væg og loftmaling, med en fremragende dækkeevne. Den er let smudsmodtagelig og kan være svær at nedvaske.

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio.

    10L399,00 kr. 399,00 kr. Vejl. pris 799,-
    Læs mere
   • Beckers Skoletavlemaling 1/2L

    GØR DIN VÆG TIL EN TAVLE
    Helmat træ- og vægmaling med en høj robusthed, der gør at der kan tegnes med kridt, og hviskes på overfladen mange gange. Kan desuden tones i alle farver.

    500ml199,00 kr.
    Læs mere
   • Beckers Magnetmaling

    GØR DIN VÆG MAGNETISK
    Grundmaling med jernpulver til grunding af emner, man ønsker skal være magnetiske. Skal efterbehandles med egnet produkt.

    F.eks. 0,5L239,00 kr. 239,00 kr. Vejl. pris 299,-
    Læs mere
   • Beckers Decor Guldmaling

    FLOT GULDEFFEKT
    Dekorativ guldmaling til både væg, metal og træ. F.eks. møbler.

    F.eks. 0,5L219,00 kr. 219,00 kr. Vejl. pris 279,-
    Læs mere
   • Beckers Decor Sølvmaling

    FLOT SØLVEFFEKT
    Dekorativ sølvmaling til både væg, metal og træ. F.eks. møbler. Kan desuden tones i forskellige nuancer.

    F.eks. 0,5L219,00 kr. 219,00 kr. Vejl. pris 279,-
    Læs mere
   • Beckers Isolermaling

    SPÆRRENDE VÆG OG LOFTMALING
    Beckers Isolermaling dækker gennemslag fra de fleste typer vandopløselige stoffer så som tusch, sod, nikotin, fugt osv. Kan males på tapet, puds mv.

    F.eks. 10L989,00 kr. 989,00 kr. Vejl. pris 1899,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte 7 Vægmaling

    MALERMESTER-KVALITET - FED KONSISTENS - ROBUST
    Silkemat vandbaseret vægmaling i malermester-kvalitet. Er mærket med Svanemærket, EU Blomsten og det svenske Astma og Allergi-mærke. Fantastisk dækkeevne og god fyldig konsistens.

    F.eks. 10L739,00 kr. 739,00 kr. Vejl. pris 1099,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte 5 Vægmaling

    MALERMESTER-KVALITET - FED KONSISTENS
    Mat vandbaseret vægmaling i malermester-kvalitet. Er mærket med Svanemærket. Fantastisk dækkeevne og god fyldig konsistens.

    F.eks. 9L649,00 kr. 649,00 kr. Vejl. pris 1049,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte GT 7 Vægmaling

    BEDSTE DÆKKEEVNE - MEGET ROBUST - SILKEMAT
    Silkemat vandbaseret 100% akryl vægmaling i malermester-kvalitet. Er mærket med Svanemærket og EU Blomsten. Bedste dækkeevne og meget fyldig konsistens. Meget robust overflade.

    9L998,00 kr. 998,00 kr. Vejl. pris 1445,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte GT 20

    TOPKVALITET - ROBUST - TIL FUGTIGE RUM
    Beckers Scotte GT 20 er en halvmat 100% akrylmaling til maling af f.eks. badeværelse og bryggers uden for vådzoner. Meget robust overflade.

    F.eks. 10L1.089,00 kr. 1.089,00 kr. Vejl. pris 1569,-
    Læs mere
   • Isolerspray 0,4L

    PLETFORSEGLING AF GENNEMSLAG - HURTIG TØRRETID
    Spærrende spraymaling til gennemslag fra vandskjolder, mug, skimmel, nikotin, sod mv. På vægge og lofter.

    400ml129,00 kr.
    Læs mere
   • Beckers Scotte GT 10 Vægmaling

    ROBUST - GOD DÆKKEEVNE - FED KONSISTENS
    Scotte GT 10 Vægmaling er en 100% acrylmaling med en flot silkeglans, og utroligt robust og vaskbar overflade. Perfekt til rum med høje krav til robusthed og afvaskning, så som i børneværelse, køkken og toiletter. 

    f.eks. 9L1.049,00 kr. 1.049,00 kr. Vejl. pris 1498,-
    Læs mere
   • Interio 10 Vægmaling

    GOD OG LET VASKBAR TIL LAV PRIS
    Interio 10 er en silkemat vægmaling. Hvis du ønsker et godt produkt til en god pris. Har en god dækkeevne, og en let smudsafvisende overflade. Kan også sagtens aftørres let.

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio. 

    10L649,00 kr. 649,00 kr. Vejl. pris 999,-
    Læs mere

   Vægmaling til enhver lejlighed

    

   Der findes mange typer vægmaling og det kan hurtigt være en jungle at finde ud af hvad du skal se efter. Der er desværre ingen krav om en indholdsfortegnelse i produkterne, så du som forbruger må rent og skær stole på din lokale farvehandler. Hos Beckmann har vi maling der passer til enhver smag og anledning. Hvad enten du søger en speciel glans eller om du tænker mest på miljø, robusthed, tørretid mm., når du skal vælge det rette produkt til dit projekt. 

    

   Bedste vægmaling

   Den bedste, og derfor også dyreste maling, er Scotte GT 7. Det er 100% acrylmaling. Acryl er det dyreste materiale man kan lave maling af. Jo højere indhold af akrylmaling du køber, jo bedre og stærkere en maling får du også. Akrylen har den egenskab at malingen bliver mere robust og vaskbar. Produktet er meget lysægte og falmer f.eks. aldrig.

   Et andet rigtig godt valg er vores Scotte 7. Den har ca. 25% akryl i sig. Dette produkt er vores foretrukne maling af vores gør-det-selv kunder. Den har svanemærket, samt astma- og allergiforbundets mærke, og er vores mest miljøvenlige produkt. Den er utrolig nem at male med, og så dækker den fantastisk. Grundet det høje indhold af lysægte pigmenter ændrer produktet stort set ikke farve.

   Så kort og godt er Scotte GT 7 et godt valg hvis man vægter robusthed og slidstærk maling højest. Hvor Scotte 7 vil være det mest oplagte valg hvis man går op i miljø og sundhed.     

    

   Billig vægmaling


   Leder du efter billig vægmaling? Så bør du kigge på vores Interio serie hvor man ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten og man får maling til en overkommelig pris:

    

   • Interio 5+ - Mat maling med god dækkeevne og hurtig tørretid. 

   • Interio 7 - Mat maling med god dækkeevne, hurtig tørretid - som er vaskbar og ikke gulner.  

    

   I kategorien vægmaling finder du derudover også både effektmaling såsom guld og sølv maling, spærrende maling og vådrumsmaling. Vælg dit projekt i toppen, så viser vi dig de produkter der passer til netop din opgave!

               

   Hvilken farve vægmaling skal jeg vælge?

   Hos Beckmann toner vi altid din vægmaling gratis. Er du i tvivl om hvilken en farve du skal vælge så kan du gå på opdagelse i vores farvekort der giver stort overblik samt rig mulighed for at finde lige præcis den farve og nuance du søger.

    

   Malerværktøj til bedste resultat
    

   Når man vælger maling og vægter god kvalitet, så har ens malerværktøj også meget at sige. God maling fortjener gode redskaber så du opnår det bedste resultat. Så hvis du alligevel står og mangler nye pensler, malerruller og spartler finder du vores store udvalg af malerværktøj lige her.         

   Vi leverer i hele landet - og endda uden beregning ved køb over 450 kr. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge når du sidder hjemme på computeren og bestiller, så er du altid velkommen til at ringe og få rådgivning til dit projekt. Vi sørger for at klæde dig allerbedst på til opgaven, så du får et langt og holdbart resultat.

    

    

   Læs vores guide til maling med vægmaling her