Loftmaling

   18af 4 produkter
   Sorter efter

    loftmaling

    Har du brug for indendørs loftmaling til reparation, eller ønsker du blot at pifte indretningen op med en ny farve, så er du kommet til den helt rette side. Nedenfor kan du se vores brede udvalg af loftmaling til konkurrencedygtige priser. Vores loftmaling er i høj kvalitet og har en super dækkeevne. Hvis du har brug for råd og vejledning, hjælper vi dig med glæde i gang med dit malerprojekt.

    Der findes mange typer loftmalinger. F.eks er Scotte R2 ideel til rum med meget lysindfald, da den skjuler ujævnheder fra overfladen og rullen. Isolermaling er perfekt til gamle lofter, hvor der måske er sodskader fra røg. Panelgrund er til dig der her nogle gamle mørke trælofter, du gerne vil have hvide - mal to gange og du har det flotteste loft - helt uden at vaske og slibe!

    indendørs loftmaling

   • Beckers Panelgrund

    DÆKKER KNASTER MV. - GLANS 10
    Panelgrund er en spærrende grunder og topmaling til maling af paneler, vægge og lofter af træ indendørs.

    F.eks. 2,7L479,00 kr. 239,00 kr. Vejl. pris. 729,-
    Læs mere
   • Interio 5+ Vægmaling

    GOD DÆKKEEVNE TIL LAV PRIS
    Skal du have et ordentlig produkt til en rigtig god pris? Så er det Interio 5+ du skal have fat i. En mat væg og loftmaling, med en fremragende dækkeevne. Den er let smudsmodtagelig og kan være svær at nedvaske.

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio.

    10L399,00 kr. 399,00 kr. Vejl. pris 799,-
    Læs mere
   • Beckers Isolermaling

    SPÆRRENDE VÆG OG LOFTMALING
    Beckers Isolermaling dækker gennemslag fra de fleste typer vandopløselige stoffer så som tusch, sod, nikotin, fugt osv. Kan males på tapet, puds mv.

    F.eks. 10L989,00 kr. 989,00 kr. Vejl. pris 1899,-
    Læs mere
   • Scotte R2 Loftmaling Hvid

    REFLEKSFRI - FANTASTISK DÆKKEEVNE
    Refleksfri loftmaling i glans 2, med en god dækkeevne, og en god fyldig konsistens, der gør at den ikke drypper.

    F.eks. 10L589,00 kr. 549,00 kr. Vejl. pris 949,-
    Læs mere

    

   Maling af lofter
   Har du brug for indendørs loftmaling til fornyelse, eller ønsker du blot at pifte indretningen op med en anden farve? Nedenfor kan du se vores udvalg af loftmaling til konkurrencedygtige priser. Vores loftmaling er i høj kvalitet, refleksfri og har god dækkeevne. Hvis du har brug for råd og vejledning, hjælper vi dig gerne godt i gang med dit malerprojekt.

   Hvilken en loftmaling skal jeg vælge?

   • Scotte R2 loftmaling - Billig, refleksfri loftmaling med god dækkeevne. Refleksfri maling sikrer at man får et ensartet malet loft, selv i rum med stort lysindfald. Tørrer hurtigt og er nem at arbejde med. R2 loftmaling er en helmat maling. 

    

   • Isolermaling -  Perfekt til gamle lofter eller overflader med sodskader fra fx skorsten og stearinlys -eller et hjem der har været udsat for røg. Isolermalingen spærrer og hindrer gennemslag fra nikotin, sod og vandskader. Isolermaling kan i nogle tilfælde stå alene, andre gange kræver det overmaling med R2 loftmaling. Isolermalingen er en helmat maling.
     

   • Panelgrund - God til trælofter både tidligere behandlet og nye. Panelgrund kan fungere både som grunder, knast, spærrer og slutmaling i én. God til knaster, gulnet træ, nikotin og sod. Hvis man efter to påføringer stadig oplever gennemslag, skal man slutmale med andet indendørs træværks maling. Panelgrund er en mat maling.
     

   Afdækning og malerværktøj


   Når du skal male lofter er det vigtigt at få dækket ordentligt af, så der ikke kommer maling udover fx gulv og møbler. Vi har et bredt udvalg af afdæknings muligheder som du finder lige her. Derudover er det godt for ens resultat, ryg og kropsholdning at have godt malerværktøj som ruller og skafter.

   Læs vores trin-for-trin for tips og tricks til at male lofter