Døre, Paneler + Møbler

   18af 6 produkter
   Sorter efter

    Hvilken træmaling skal jeg vælge?

    Elegant Lakfarve:
    Er til der hvor der virkelig skal kræses for detaljerne. Den har en fantastisk sammenflydning, vedhæftning og er enormt slidstærk. Produktet er baseret på Alkyd, som man kender det fra traditionelle terpentin-malinger. Men ved hjælp af nye tekniker og sundhedshensyn er det nu lykkedes at fortynde den med vand. Malingsegenskaberne er stadig fuldstændig de samme, eneste forskel er altså bare at du ikke får det dårligt af at male med den. Og at du kan rengøre pensler i vand.

    Elegant Aqua Lakfarve:
    Den mest solgte af vores træmalinger. En anelse billigere, og tørrer hurtigere. Let at male med, og giver en utroligt hård lakoverflade. Perfekt til møbler, bordplader og paneler i f.eks. børneværelser.

    Scotte Snickerifinish:
    Skal du have malet paneler, og skal det gå stærkt? Så er det denne du skal have fat i. Den har en helt utroligt gelé-agtig konsistens, som gør at du kan have rigtig meget maling på penselen, uden at det drypper af. Samtidig kan du smøre tykt lag maling på, uden det laver løbere. Med denne går man dog på kompromis med slidstyrken, så den anbefales ikke til steder hvor der er store krav til slidstyrken.
   • Beckers Panelgrund

    DÆKKER KNASTER MV. - GLANS 10
    Panelgrund er en spærrende grunder og topmaling til maling af paneler, vægge og lofter af træ indendørs.

    F.eks. 2,7L479,00 kr. 239,00 kr. Vejl. pris. 729,-
    Læs mere
   • Beckers Living Lakfarve 10

    FLOT FINISH - MEGET ROBUST - RIDSEFAST
    Beckers Living Lakfarve 10 er en mat, træ- og metalmaling, med en fantastisk god sammenflydningsevne, en robust, hård og ridsefast overflade, som er mærket med svanemærket og M1 mærket.

    OBS: Elegant har skiftet navn til Living
    F.eks. 3L498,00 kr. 249,00 kr. Vejl. pris 679,-
    Læs mere
   • Beckers Living Lakfarve 40

    FLOT FINISH - MEGET ROBUST - RIDSEFAST
    Beckers Living Lakfarve 40 er en halvblank, træ- og metalmaling, med en fantastisk god sammenflydningsevne, en robust, hård og ridsefast overflade, som er mærket med svanemærket og M1 mærket.

    OBS: Elegant har skiftet navn til Living

    F.eks. 3L498,00 kr. 249,00 kr. Vejl. pris 679,-
    Læs mere
   • Beckers Living Lakfarve 70

    FLOT FINISH - MEGET ROBUST - RIDSEFAST
    Beckers Living Lakfarve 70 er en blank, træ- og metalmaling, med en fantastisk god sammenflydningsevne, en robust, hård og ridsefast overflade, som er mærket med svanemærket og M1 mærket.

    OBS: Elegant har skiftet navn til Living
     
    Bemærk: ved toning indeholder spandene 0,675 liter og 2,7 liter + tonepasta.
    F.eks. 3L498,00 kr. 249,00 kr. Vejl. pris 679,-
    Læs mere
   • Scotte Snickerifinish 40

    GOD DÆKKEEVNE - DRYPFRI
    Beckers Scotte Snickerifinish 40 er en halvblank, tixotropisk (gelémaling) træ- og metalmaling, med en fantastisk god dækkeevne og en god fed konsistens som er mærket med svanemærket og det svenske allergi forbund.
    F.eks 3L389,00 kr. 189,00 kr. Vejl. pris 659,-
    Læs mere
   • Scotte Snickerifinish 70

    GOD DÆKKEEVNE - DRYPFRI
    Beckers Scotte Snickerifinish 70 er en blank, tixotropisk (gelémaling) træ- og metalmaling, med en fantastisk god dækkeevne og en god fed konsistens som er mærket med svanemærket og det svenske allergi forbund.

    F.eks. 3L389,00 kr. 189,00 kr. Vejl. pris 659,-
    Læs mere