Perfekt Vinduesmaling

  • Vare

  Vare

  FAKTA

  Perfekt Vinduesmaling er en robust og vejrbestandig udendørs maling, baseret på en blanding af olie og akryl. Har en hurtig tørretid på bare to timer, hvilket er en fordel når man maler inde i falsen på vinduer, der helst skal kunne lukkes ret hurtigt efter maling.

  Indeholder midler der beskytter træet mod råd, svamp og alger.

  EGNET TIL

  Kan bruges til at male vinduer, døre, møbler mv. udendørs.

  ARBEJDSEGENSKABER

  Har en god dækkeevne, og flyder rigtig godt sammen. Det anbefales at anvende en pensel med syntetbørster. Er desuden meget lugtsvag, i og med den er vandfortyndbar. Og er mærket med Svanen, for minimale lugtgener og opløsningsmidler.

  TEKNISKE DATA

  Kan tones i alle farver, og vi gør det som altid gratis!

  Glans: 40/ Halvblank
  Rækkeevne: 6-8 m2 pr. liter
  Tørretid: 2 timer
  Overmalbar: 4-6 timer
  Rengøring af værktøj: Vand eller penselrens

  ALTERNATIVER

  Hvis man ønsker en mere fed maling, med en bedre dækkekraft kan anbefales Perfekt Oliefarve, som er en ren oliebaseret træbskyttelse. Minuset ved den er dog at tørretiden er noget længere, så man ikke kan lukke døre og vinduer i før efter 24 timer. Derudover har den ikke helt samme sammenflydning som Perfekt Vinduesmaling.
   

  SPØRGSMÅL?

  Har du spørgsmål til dette produkt, eller ønsker du bare hjælp til dit projekt? Ring eller skriv til os på tlf. 48299200 (Hverdage 9-15), beckmann@beckmann.dk eller via vores Facebook-side hvor vi svarer indenfor én time.
   
  LEVERING
   
  • Bestiller du mandag til torsdag inden kl. 12, levere vi dine varer dagen efter. Bestilling fredag leveres mandag. Bestillinger lørdag og søndag leveres tirsdag.
  • Varerne leveres med fragtmand, og ved større bestillingerne ringer vi én time før ankomst. Er du ikke hjemme, notere du blot i bemærkningsfeltet, hvor varerne må stilles.
  • Levering koster 39 kr. for køb under 750 kr. Men er uden beregning ved køb over 750 kr.
  • Du kan også kontakte din nærmeste butik, og bestille dine varer, så de er klar til afhentning når du har tid. Find telefonnumre og mailadresser til din nærmeste butik her.
    
   
  RETURNERING
   
  • Hvis du har fortrudt dit køb kan du altid levere dine varer tilbage. Vi giver pengene tilbage hvis du indenfor 14 dage fortryder. Er denne periode overskredet bytter vi gerne til en anden varer, eller udsteder et tilgodebevis.
  • Tonede varer tages ikke retur – så vær sikker på farven er rigtig når du bestiller. Man kan aldrig regne 100% med en computer-skærm, så bestil en farveprøve eller kig forbi en af vores butikker for at se farverne rigtigt, hvis du er i tvivl. Man kan dog sagtens bruge farverne på hjemmesiden som et pejlemærke.

  Er du i tvivl om farven? Læg et billede af det du skal have malet ind i programmet og prøvemal. Klip på billedet herunder for at komme til Beckers Studio:

     Vælg variant:

  Vælg farve
  NCS Farver
  Beckers Farver
  RAL Farver
  kr.
  Vejl. pris 679,-f.eks. 2,7L498,00 kr.239,00 kr.
  Beregn dit forbrug

  Hvor meget maling skal jeg bruge? Find svaret her!

  Lokalets størrelse
  Længde m
  Bredde m
  Højde til loft m
  Antal døre af 1.5m2 stk
  Antal vinduer af 1m2 stk
  Samlet areal der skal males m2
   
  Skal der males 2 gange?
  Malingens rækkeevne m2/L
  Beregnet forbrug Liter