Vægmaling

15 af 15  produkter
Sorter efter

    Her finder du vores store udvalg i vægmaling

    Vi har leveret maling til det danske folk i mere end 51 år, så vi ved om nogen hvad en god vægmaling er. Vi har så godt som muligt forsøgt at beskrive vores forskellige kvaliteter, så det er til at forstå.

    Du kan i toppen vælge hvor du skal have malet, og så finder vores robot automatisk de produkter, der passer bedst til det. 

    Har du spørgsmål til hvilken en du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os, enten i chatten nede i højre hjørne, på mail til webshop@beckmann.dk eller på tlf. 4929 9200.

    Du kan desuden læse mere om vægmaling nederst på denne side. 

Svanemærket Vægmaling fra Beckers!

Der findes mange typer vægmaling, og det kan også være en jungle at finde ud af hvad du skal se efter. Der er desværre ingen krav om en indholdsfortegnelse i produkterne, så dig som forbruger må rent og skær stole på din lokale farvehandler. Hos Beckmann har vi f.eks. fire typer i glans 7, som er den mest solgte glans hos os. Hvad adskiller så de fire produkter mon? 

Den helt billige vægmaling (Beckerplast 7) er en plastikmaling, plastik er det billigste materiale at producere maling ud af. Den bedste, og derfor også dyreste maling, er Scotte GT 7. Den er en 100% acrylmaling. Acryl er det dyreste materiale man kan lave maling af. Jo renere acrylmaling du køber, jo bedre en maling får du også. Acrylen gør både at malingen dækker bedre, og gør også at malingen bliver mere robust og vaskbar. 

Midt i mellem disse to serier, har vi den der hedder Scotte 7, som har ca. 25% acryl i sig. Den sidste er Elegant 7, som er vores foretrukne maling af vores gør-det-selv kunder. Den har svanemærket, og er vores mest miljøvenlige produkt. Den er utroligt nem at male med, og så dækker den simpelthen fantastisk. Elegant-serien har ca. 50% acryl i sig. 

Du finder her både traditionel vægmaling, effektmaling så som guld og sølv maling, spærrende maling og vådrumsmaling. Vælg dit projekt i toppen, så viser vi dig de produkter der passer til netop din opgave!

Hos Beckmann toner vi altid din vægmaling gratis, leverer i hele landet, dine varer uden beregning ved køb over 750 kr, sørger for at give dig den bedste pris, og klæde dig aller bedst på til opgaven, så du får et langt og holdbart resultat.

Her kan du se en kort video af hvad du skal huske når du maler vægge:

Læs vores guide til maling med vægmaling her