Stue, Værelser + Gang

15 af 7  produkter
Sorter efter

    Vægmaling til stue, værelser og gang.

    Her finder du vores udvalg i Beckers vægmaling, som er velegnet til almindelige opholdsrum. Det kan være stuen, børneværelset, soveværelset eller et gangareal. Du finder både helmatte vægmalinger og silkematte vægmalinger som er mere robuste og vaskbare. 

    Vi har flere forskellige kvaliteter og priser. Du kan læse mere om de forskellige kvaliteter i bunden af denne side. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. 

Hvilken vægmaling skal du vælge?

Elegant-serien 
Den skal du vælge, hvis du er gør-det-selv, og går op i kvalitet og et flot og holdbart resultat. Har flere forskellige miljømærker, så hvis det også er en ting du går op i, så er dette det rette valg. 

Scotte-serien 
Er det mest benyttede produkt af vores professionelle kunder. Dækker godt og har en god fed konsistens. Man kan derfor smøre et godt tykt lag maling på ad gangen, men kan også give struktur på overfladen, hvis ikke man er øvet i at male.

Scotte GT-serien
Bliver primært brugt i ny-byggeri hvor kravene skal være ekstra gode. Produktet er en 100% akrylmaling, og har en MEGET tyk konsistens. Det er derfor den af vores vægmalinger der dækker aller bedst, men kan være svær at smøre ud, især på sugende overflader. Ønsker man en meget fed maling med en MEGET robust overflade, er dette det rette valg. Men man skal have lidt flair for at male, for at kaste sig ud i denne, ellers er det Elegant'en man skal ud i.

Beckerplast-serien
Hvis du har en lejlighed du skal flytte fra, eller hvis du bare lige skal have shinet en væg op, uden det skal koste alverden, eller være specielt robust. Så er Beckerplast det helt rigtige valg. Har en god fed konsistens med en god dækkeevne, som dog ikke er specielt vaskbar.