Døre, Paneler + Møbler

   15af 6 produkter
   Sorter efter

    Hvilken træmaling skal jeg vælge?

    Elegant Lakfarve:
    Er til der hvor der virkelig skal kræses for detaljerne. Den har en fantastisk sammenflydning, vedhæftning og er enormt slidstærk. Produktet er baseret på Alkyd, som man kender det fra traditionelle terpentin-malinger. Men ved hjælp af nye tekniker og sundhedshensyn er det nu lykkedes at fortynde den med vand. Malingsegenskaberne er stadig fuldstændig de samme, eneste forskel er altså bare at du ikke får det dårligt af at male med den. Og at du kan rengøre pensler i vand.

    Elegant Aqua Lakfarve:
    Den mest solgte af vores træmalinger. En anelse billigere, og tørrer hurtigere. Let at male med, og giver en utroligt hård lakoverflade. Perfekt til møbler, bordplader og paneler i f.eks. børneværelser.

    Scotte Snickerifinish:
    Skal du have malet paneler, og skal det gå stærkt? Så er det denne du skal have fat i. Den har en helt utroligt gelé-agtig konsistens, som gør at du kan have rigtig meget maling på penselen, uden at det drypper af. Samtidig kan du smøre tykt lag maling på, uden det laver løbere. Med denne går man dog på kompromis med slidstyrken, så den anbefales ikke til steder hvor der er store krav til slidstyrken.