Træbeskyttelse

15 af 7  produkter
Sorter efter

    HER FINDER DU VORES STORE UDVALG I Træbeskyttelse

    Vi har leveret maling til det danske folk i mere end 51 år, så vi ved om nogen hvad en god træbeskyttelse er. Vi har så godt som muligt forsøgt at beskrive vores forskellige kvaliteter, så det er til at forstå.

    Du kan i toppen vælge om du skal male med heldækkende træbeskyttelse eller transparent træbeskyttelse, og så finder vores robot automatisk de produkter, der passer bedst til det. 

    Har du spørgsmål til hvilken en du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os, enten i chatten nede i højre hjørne, på mail til webshop@beckmann.dk eller på tlf. 4929 9200.

    Du kan desuden læse mere om træbeskyttelse nederst på denne side. 

 


Nordens bedste træbeskyttelse kommer fra Beckers!

Hos Beckmann holder vi os uafhængige af vores leverandører, så derfor kan vi altid finde de bedste produkter og priser til dig! I 2015 blev Beckers Akrylat Plus Træbeskyttelse kåret til den bedste træbeskyttelse, i en stor undersøgelse af Folsam, som er den svenske pendant til det danske forbrugerråd Tænk.

Den fik udmærkelse på samtlige punkter, så som holdbarhed, modstandsdygtighed for alger og begroninger, glans og farveholdbarhed og miljøvenlighed. Testen blev lavet med omkring 50 produkter fra norden, og kun 4 klarede skærene med optimale karaktere. Beckers var også repræsenteret på tredjepladsen, som dog gik til et produkt man ikke har på det danske marked. 

Gori og Træbeskyttelse: Hvad er forskellen?

I daglig tale er der mange der kalder træbeskyttelse for Gori, og det er der en god grund til. Gori er vel nok det mest kendte mærke indenfor træbeskyttelses-malinger i Danmark, og det skyldes fantastisk markedsføring, som har indprintet navnet i forbrugernes bevidsthed. 

Gori laver naturligvis nogle gode produkter, men sammenlignet med Beckers' produkter, er der ikke nogen væsentlig forskel. Træbeskyttelserne fra Beckers er fuldt på højde med Goris produkter, og koster også det samme i de normale udsalgspriser. Her hos Beckmann ønsker vi ikke tage overpriser for vores produkter, så derfor bestræber vi os på, at sammensætte en række priser hvor alle kan være med. Vi regner også gerne et godt tilbud sammen til dig, hvis du har et større projekt, og kan sikkert finde en god pris, hvis ikke det allerede er billigt nok. 

Hvad skal man være opmærksom på, når man maler med træbeskyttelse?

Der kan gå meget galt når man skal i gang med at male sit statik, udhæng eller vinduerne. Det er vigtigt at følge alle forskrifter for at få et langt og holdbart resultat, som du kan glæde dig over i mange år. Over de senere år har Beckers brugt mange penge på, at forske indenfor træbeskyttelses-maling. Man har haft svært ved at knække koden, til hvorfor det typisk begynder at skalle før overfladen er slidt. Det har man nu fundet ud af. Træ er et meget åbent materiale, så man har fundet ud af at træet porer skal fyldes med linolie inden man maler. Derfor har Beckers udviklet Perfekt Trægrund, som er en linoliebaseret trægrunder, som mætter og fylder træet. Dermed undgår man at træet kan opsuge vand, og dermed undgår at malingen sprækker. 

Udover at give grunder, så er det alpha omega at vaske ned før du maler. Forestil dig at male på en snavnset og beskidt overflade - malingen vil skalle ret hurtigt. Ydermere får du fjernet hvis der er opstået former for svamp eller alger på overfladen. Det er også vigtigt at komme til bunds i, inden du maler, så der ikke opstår råd og svamp inde i træet fordi du har lukket det inde med malingen. 

Læs mere om Heldækkende Træbeskyttelse på siden med produkterne her. 

Læs mere om Transparent Træbeskyttelse på siden med produkterne her.

Se vores guide til hvordan du maler med træbeskyttelse her