Tag og Facademaling

15 af 9  produkter
Sorter efter

  Tag og facademaling

  Der findes mange løsninger og muligheder inden for tag og facademaling, men hvilken vej skal du gå? 

  Det er svært at komme med en hurtig og kort løsning, så derfor anbefaler vi, at du kontakter os inden du beslutter dig. På den måde kan vi sikre os, at du får lavet det bedste og mest holdbare resultat.  

  Til f.eks. eternittage anbefaler vi Perfekt Akrylat Plus, som er en udendørs all-round maling i den absolut højeste kvalitet. 

  På facader af puds og murværk anbefaler vi Novasil Facademaling til nye overflader, og Pudsfarve til tidligere malede overflader. 
   

  tag og facademaling

Her på siden finder du et stort sortiment af tag og facademaling i høj kvalitet. Alt vores facademaling er yderst robust, smudsafvisende, vandbaseret samt vandbestandigt og yder en enorm god beskyttelse til vedligeholdelse af dit hus. Vores facademaling har også den egenskab, at malingen er diffusionsåben, så fugt fra væggen kan trænge ud igennem. Dermed undgår I fugtskader mod murværket.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge de hele rette elementer til dit malerarbejde, står vi hos Beckman altid til rådighed. Se også vores udvalg af pensler og ruller under malerværktøj.