Til væg og loft

15 af 8  produkter
Sorter efter

  Malerruller til væg og loft

  For at kategorisere vores typer malerruller lægger vi ud med den bedste kvalitet. 

  - Microline (de grønne ruller). 
  Den bedste type ruller, der giver den laveste struktur på væggen. Giver færrest rullespor, og så kan du optage utroligt meget maling. Fordelen ved denne type rulle, er at den er opbygget af mange små tråde, der ligesom kaster malingen af når du begynder at rulle. Derfor ryger malingen også af rullen når du ruller på væggen. Det kan være svært med billigere typer ruller, som typisk er lavet af en form for filt, som suger malingen til sig, og helst ikke vil slippe den igen.

  - Silverline (dem i sættene)
  Der er ikke den store forskel på Microline og Silverline. Den store forskel er slidstyrken, som er noget stærkere på en microlinerulle. Dvs. at du kan vaske den ud igen og igen, uden den tager skade. Arbejdsegenskaberne er stort set de samme, så ønsker du et komplet sæt til at male et par rum med, for derefter at kyle det ud, så er Silveline-sættene perfekte.

  - Purpleline (de hvide og laksefarvede)
  Det er de føromtalte filtruller, der kan opsuge enorme mængder maling. De er gode til farveskift, da du kan få meget maling på rullen ad gangen. Den giver ikke den flotteste rullestruktur, og kan være svær at få malingen af rullen med. Den er et glimrende billigere alternativ til microlinerullerne.