Stue, Værelser + Gang

   18af 7 produkter
   Sorter efter

    Vægmaling til stue, værelser og gang.

    Her finder du vores udvalg i Beckers vægmaling, som er velegnet til almindelige opholdsrum. Det kan være stuen, børneværelset, soveværelset eller et gangareal. Du finder både helmatte vægmalinger og silkematte vægmalinger som er mere robuste og vaskbare. 

    Vi har flere forskellige kvaliteter og priser. Du kan læse mere om de forskellige kvaliteter i bunden af denne side. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. 

   • Interio 7 Vægmaling

    GOD OG LET VASKBAR TIL LAV PRIS
    Interio 7 er en silkemat vægmaling. Hvis du ønsker et godt produkt til en god pris. Har en god dækkeevne, og en let smudsafvisende overflader. Kan også sagtens aftørres let. 

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio. 

    F.eks. 10L489,00 kr. 489,00 kr. Vejl. pris 899,-
    Læs mere
   • Interio 5+ Vægmaling

    GOD DÆKKEEVNE TIL LAV PRIS
    Skal du have et ordentlig produkt til en rigtig god pris? Så er det Interio 5+ du skal have fat i. En mat væg og loftmaling, med en fremragende dækkeevne. Den er let smudsmodtagelig og kan være svær at nedvaske.

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio.

    10L399,00 kr. 399,00 kr. Vejl. pris 799,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte 7 Vægmaling

    MALERMESTER-KVALITET - FED KONSISTENS - ROBUST
    Silkemat vandbaseret vægmaling i malermester-kvalitet. Er mærket med Svanemærket, EU Blomsten og det svenske Astma og Allergi-mærke. Fantastisk dækkeevne og god fyldig konsistens.

    F.eks. 10L739,00 kr. 739,00 kr. Vejl. pris 1099,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte 5 Vægmaling

    MALERMESTER-KVALITET - FED KONSISTENS
    Mat vandbaseret vægmaling i malermester-kvalitet. Er mærket med Svanemærket. Fantastisk dækkeevne og god fyldig konsistens.

    F.eks. 9L649,00 kr. 649,00 kr. Vejl. pris 1049,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte GT 7 Vægmaling

    BEDSTE DÆKKEEVNE - MEGET ROBUST - SILKEMAT
    Silkemat vandbaseret 100% akryl vægmaling i malermester-kvalitet. Er mærket med Svanemærket og EU Blomsten. Bedste dækkeevne og meget fyldig konsistens. Meget robust overflade.

    9L998,00 kr. 998,00 kr. Vejl. pris 1445,-
    Læs mere
   • Beckers Scotte GT 10 Vægmaling

    ROBUST - GOD DÆKKEEVNE - FED KONSISTENS
    Scotte GT 10 Vægmaling er en 100% acrylmaling med en flot silkeglans, og utroligt robust og vaskbar overflade. Perfekt til rum med høje krav til robusthed og afvaskning, så som i børneværelse, køkken og toiletter. 

    f.eks. 9L1.049,00 kr. 1.049,00 kr. Vejl. pris 1498,-
    Læs mere
   • Interio 10 Vægmaling

    GOD OG LET VASKBAR TIL LAV PRIS
    Interio 10 er en silkemat vægmaling. Hvis du ønsker et godt produkt til en god pris. Har en god dækkeevne, og en let smudsafvisende overflade. Kan også sagtens aftørres let.

    OBS: Beckerplast har skiftet navn til Interio. 

    10L649,00 kr. 649,00 kr. Vejl. pris 999,-
    Læs mere

   Hvilken vægmaling skal du vælge?

   Elegant-serien 
   Den skal du vælge, hvis du er gør-det-selv, og går op i kvalitet og et flot og holdbart resultat. Har flere forskellige miljømærker, så hvis det også er en ting du går op i, så er dette det rette valg. 

   Scotte-serien 
   Er det mest benyttede produkt af vores professionelle kunder. Dækker godt og har en god fed konsistens. Man kan derfor smøre et godt tykt lag maling på ad gangen, men kan også give struktur på overfladen, hvis ikke man er øvet i at male.

   Scotte GT-serien
   Bliver primært brugt i ny-byggeri hvor kravene skal være ekstra gode. Produktet er en 100% akrylmaling, og har en MEGET tyk konsistens. Det er derfor den af vores vægmalinger der dækker aller bedst, men kan være svær at smøre ud, især på sugende overflader. Ønsker man en meget fed maling med en MEGET robust overflade, er dette det rette valg. Men man skal have lidt flair for at male, for at kaste sig ud i denne, ellers er det Elegant'en man skal ud i.

   Beckerplast-serien
   Hvis du har en lejlighed du skal flytte fra, eller hvis du bare lige skal have shinet en væg op, uden det skal koste alverden, eller være specielt robust. Så er Beckerplast det helt rigtige valg. Har en god fed konsistens med en god dækkeevne, som dog ikke er specielt vaskbar.