Miller Pletforsegler 750 ML

  • Vare

Vare

FAKTA

Miller Pletforsegler er en spærrende væg og loftmaling.

EGNET TIL

Bruges til at pletmale gennemslag fra bl.a. vandskjolder, mig, skimmel, nikotin, sod mv. på vægge og lofter.

PÅFØRINGSEGENSKABER

Påføres med enten rulle eller pensel, i flere lag indtil pletten er dækket. Kan overmales med alle typer væg og loftmaling efterfølgende.

TEKNISKE DATA

Farve: Hvid
Glans: Mat
Rækkeevne: 5 m2 pr. bøtte
Tørretid: 1 time
Overmalbar: 12 timer

 

 

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til dette produkt, eller ønsker du bare hjælp til dit projekt? Ring eller skriv til os på tlf. 48299200 (Hverdage 9-15), beckmann@beckmann.dk eller via vores Facebook-side hvor vi svarer indenfor én time.
 

 

 

LEVERING
 
  • Bestiller du mandag til torsdag inden kl. 12, levere vi dine varer dagen efter. Bestilling fredag leveres mandag. Bestillinger lørdag og søndag leveres tirsdag.
  • Varerne leveres med fragtmand, og ved større bestillingerne ringer vi én time før ankomst. Er du ikke hjemme, notere du blot i bemærkningsfeltet, hvor varerne må stilles.
  • Levering koster 39 kr. for køb under 750 kr. Men er uden beregning ved køb over 750 kr.
  • Du kan også kontakte din nærmeste butik, og bestille dine varer, så de er klar til afhentning når du har tid. Find telefonnumre og mailadresser til din nærmeste butik her.
     
RETURNERING
 
  • Hvis du har fortrudt dit køb kan du altid levere dine varer tilbage. Vi giver pengene tilbage hvis du indenfor 14 dage fortryder. Er denne periode overskredet bytter vi gerne til en anden varer, eller udsteder et tilgodebevis.
  • Tonede varer tages ikke retur – så vær sikker på farven er rigtig når du bestiller. Man kan aldrig regne 100% med en computer-skærm, så bestil en farveprøve eller kig forbi en af vores butikker for at se farverne rigtigt, hvis du er i tvivl. Man kan dog sagtens bruge farverne på hjemmesiden som et pejlemærke.

Er du i tvivl om farven? Læg et billede af det du skal have malet ind i programmet og prøvemal. Klip på billedet herunder for at komme til Beckers Studio:Vælg farve
NCS Farver
Beckers Farver
RAL Farver
kr.
750ml
129,00 kr.
Beregn dit forbrug

Hvor meget maling skal jeg bruge? Find svaret her!

Lokalets størrelse
Længde m
Bredde m
Højde til loft m
Antal døre af 1.5m2 stk
Antal vinduer af 1m2 stk
Samlet areal der skal males m2
 
Skal der males 2 gange?
Malingens rækkeevne m2/L
Beregnet forbrug Liter