Beckers Skoletavlemaling 1/2L

  • Vare

  Vare

  FAKTA

  Beckers Skoletavlemaling er en helmat træ- og vægmaling, som gør det muligt at tegne med kridt på overfladen. Har en høj robusthed, der gør at man kan hviske og tørre overfladen af et uendeligt antal gange, uden malingen tager skade.

  EGNET TIL

  Kan bruges på de fleste indendørs materialer. Herunder på tapet, træ og grundet metal. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænsen for dette produkt. F.eks. kan det være en sjov måde at friske et børneværelse op på, da man kan male den både på træmøbler og på væggen. 

  PÅFØRINGSEGENSKABER

  Er let at påføre med enten en glat filt rulle, eller en pensel. Vandbaseret betyder ingen lugtgener eller giftige kemikalier, så børnene selv kan være med til at male. 

  TEKNISKE DATA

  Føres i hvid og sort, men kan gratis tones i alle farver. 

  Glans: Mat
  Rækkeevne: 9 m2 pr. liter
  Tørretid: 2 timer
  Overmalbar: 6 timer
  Rengøring af værktøj: Lunkent vand

   

   

  SPØRGSMÅL?

  Har du spørgsmål til dette produkt, eller ønsker du bare hjælp til dit projekt? Ring eller skriv til os på tlf. 48299200 (Hverdage 9-15), beckmann@beckmann.dk eller via vores Facebook-side hvor vi svarer indenfor én time.
   

   

   

  LEVERING
   
  • Bestiller du mandag til torsdag inden kl. 12, levere vi dine varer dagen efter. Bestilling fredag leveres mandag. Bestillinger lørdag og søndag leveres tirsdag.
  • Varerne leveres med fragtmand, og ved større bestillingerne ringer vi én time før ankomst. Er du ikke hjemme, notere du blot i bemærkningsfeltet, hvor varerne må stilles.
  • Levering koster 39 kr. for køb under 750 kr. Men er uden beregning ved køb over 750 kr.
  • Du kan også kontakte din nærmeste butik, og bestille dine varer, så de er klar til afhentning når du har tid. Find telefonnumre og mailadresser til din nærmeste butik her.
    
  RETURNERING
   
  • Hvis du har fortrudt dit køb kan du altid levere dine varer tilbage. Vi giver pengene tilbage hvis du indenfor 14 dage fortryder. Er denne periode overskredet bytter vi gerne til en anden varer, eller udsteder et tilgodebevis.
  • Tonede varer tages ikke retur – så vær sikker på farven er rigtig når du bestiller. Man kan aldrig regne 100% med en computer-skærm, så bestil en farveprøve eller kig forbi en af vores butikker for at se farverne rigtigt, hvis du er i tvivl. Man kan dog sagtens bruge farverne på hjemmesiden som et pejlemærke.

  Er du i tvivl om farven? Læg et billede af det du skal have malet ind i programmet og prøvemal. Klip på billedet herunder for at komme til Beckers Studio:  Vælg farve
  NCS Farver
  Beckers Farver
  RAL Farver
  kr.
  500ml
  199,00 kr.
  Beregn dit forbrug

  Hvor meget maling skal jeg bruge? Find svaret her!

  Lokalets størrelse
  Længde m
  Bredde m
  Højde til loft m
  Antal døre af 1.5m2 stk
  Antal vinduer af 1m2 stk
  Samlet areal der skal males m2
   
  Skal der males 2 gange?
  Malingens rækkeevne m2/L
  Beregnet forbrug Liter