Beckers Novasil Facademaling

  • Vare

  Vare

  Beckers Novasil Facademaling er en silkonemodificeret udendørsmaling, med en meget høj robusthed og en meget fleksibel overflade. Samtidig er den det mest åndbare produkt til din facade, hvor du har fugtproblemer. Den er ligeledes meget rengøringsvenlig, trods den helmatte overflade. Sørger du for at vedligeholde overfladen, som beskrevet under "GUIDE" kan du nyde resultatet i i hvert fald 10-12 år, før du skal male igen.

  EGNET TIL
  Kan bruges på alle udvendige mineralske overflade, så som puds, beton og murværk. Bruges primært som facademaling eller som sokkelmaling, hvor der ønskes en helmat overflade.

  PÅFØRINGSEGENSKABER
  Har en meget fed konsistens, som gør den lækker at arbejde med, og stort set drypfri. Dækker utroligt godt, og har en meget svag lugt af maling. Rengøring foretages blot i lunkent vand. Kan påføres med enten pensel eller microline rulle.

  VIGTIGT! Sørg for at regne lidt ekstra maling, og køb malingen af samme ombærring, da farven godt kan ændre sig en smule fra produktion til produktion.

  Sort kan ikke tones i Novasil. Der findes ydermere andre mørke og kraftige kulører der ikke kan tones i Becker Novasil Facademaling. Er du i tvivl, så kontakt os altid før bestilling.

  Guide

  1. Afrens overfladen for snavs og begroninger med Beckers Uderens og Beckers Algerens.

  2. Reperer evt. afskallet maling eller huller i pudsen med Spartelfiller til udendørs brug. Sørg for at overfladen er helt tør inden du begynder at male.

  3. Er facaden ny eller er der blevet reperet på overladen, skal de rå puds eller murværk grundes. Dette gøres ved at blande 1 liter Beckers Primer Gel i 9 liter Beckers Novasil Facademaling til første lag. Kanter og hjørner påføres med en pensel, og de store flader med en grøn microline-rulle.

  4. Efter 12 timers tørring kan du male anden gang med en ufortyndet Novasil Facademaling.

  Vedligeholdelse: Gennemgå din facade hvert forår, og nedvask eventuelle begroninger med Beckers Algerens. Pletmal afskallet maling. Sørg for at købe lidt ekstra maling, så du har hvis uheldet skulle være ude, og du skal til at pletmale.

  Tekniske data

  Kan tones i mange farver.

  Rengøring: Varmt vand og sæbe
  Glans: Helmat
  Rækkeevne: 4-6 m2 pr. liter
  Tørretid: 1 time
  Overmalbar: 12 timer  Vælg variant:

  Vælg farve
  NCS Farver
  Beckers Farver
  RAL Farver
  kr.
  Vejl. pris 1749,-F.eks. 9L1.189,00 kr.449,00 kr.
  Beregn dit forbrug

  Hvor meget maling skal jeg bruge? Find svaret her!

  Lokalets størrelse
  Længde m
  Bredde m
  Højde til loft m
  Antal døre af 1.5m2 stk
  Antal vinduer af 1m2 stk
  Samlet areal der skal males m2
   
  Skal der males 2 gange?
  Malingens rækkeevne m2/L
  Beregnet forbrug Liter