Afdækningstape til kanter

18 af 2  produkter
Sorter efter

  Afdækningstape og malertape

  Der findes tre typer afdækningstape/malertape. Den traditionelle lysebrune tape, er god til almindelige maleropgaver. Den skal helst fjernes inden et døgn, ellers sætter den sig fast og kan være svær at få af. Så fjern helst tapen lige efter du har malet. Vores type malertape er god og klæbrig og mister ikke grebet på de emner, du har klistret den fast på.

  Den blå tape er en tape, der er lavet specielt til udvendig brug. Den blå farve gør, at tapen er modstandsdygtig over for solens UV stråler og derfor ikke brænder sig fast. Den blå tape kan sidde på et emne i op til en måned, uden at du får problemer med at få den af igen. Selve papiret er af en ekstra kraftig kvalitet, som derfor også egner sig til længere malerprojekter indendørs.

  Den sidste version vi har, er den gule UV tape. Den kan alle de samme ting som den blå - plus lidt ekstra. Den er enormt tynd og laver en tæt beskæring. Den er derfor velegnet til glatte flader, hvorpå man skal lave skarpe kanter. Tapen kan også bruges på en væg, hvor der skal males felter i forskellige farver.

  Afdækningstape og malertape

 • Gul UV afdækningstape

  PRÆCISIONSTAPE TIL SKARPE KANTER
  Afdækningstape til afdækning af glatte emner, hvor man ønsker en præcis og skarp kant. Modvirker desuden sollys, så tapen ikke brænder fast på emnet. 

  RL f.eks. 24mm 59,00 kr. 59,00 kr.
  Læs mere
 • Prof. Afdækningstape

  EKSTRA GOD KVALITET DER KLÆBER GODT TIL ALLE FLADER
  Afdækningstape også kaldet malertape til alle typer maleropgaver. Der er 50 meter i rullen.

  f.eks. 25mm 23,00 kr. 23,00 kr.
  Læs mere