Inspiration

Gør Det Selv...

Har du brug for hjælp til at komme i gang med dine gør-det-selv projekter der hjemme? Så tjek vores gør det selv guides. Her kan du få hjælp til alle de svære opgaver: maling af vægge, nedtagning af tapet, lakering af gulv, opsætning af stuk mv.

Trin for trin - sådan kommer du i gang!

» Tapet

Tapet

Der findes et hav af tapeter, i alle slags mønstre. Det kan være en jungle at finde ud af, så er du i tvivl, eller søger noget meget bestemt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert finde noget til dig. 

Her på siden kan du se et lille udvalg af de tapeter vi kan skaffe, men vores sortiment udvides hele tiden, så vil du have det seneste nye, skal du kigge ned i en af vores butikker. Her vil der altid være over 5000 tapeter at vælge i mellem, så det er bare at komme i gang! ;)

» Blog

Pastel

Der findes mange forskellige arbejdsopgaver når man har med maling og tapet at gøre, så derfor er det en ret uendelig opgave af projekter. Vi forsøger at tage hånd om de mest populære projekter i øjeblikket, i vores blog. Her kan du læse grundige beskrivelser af arbejdsgange lige fra træbeskyttelse, gulvbehandling og naturligvis maling.