Bedste træmaling og træbeskyttelse

Forarbejde til træmaling og træbeskyttelse

Inden man overhovedet går i gang med at male sit træværk hvad enten det er indendørs eller udendørs, er der noget forarbejde der skal gøres for at opnå det bedste og mest holdbare resultat.

Forarbejdet består i at vaske grundigt ned for skidt og snavs. Herefter dækker man af så der ikke kommer maling de forkerte steder. Hvis det er udendørs man arbejder med og der sidder gammelt afskallet maling, skal dette skrabes væk. Herefter går man igang med at slibe. Når man er færdig med at slibe, skal man påføre grunder og så er det klar til at blive malet.

I kan læse meget mere om forberedelse og forarbejde i vores trin-for-trinbehandlet træ samt trin-for-trinråt træ

Hvad er den bedste udendørs træbeskyttelse?

Perfekt Facade Plus er den bedste heldækkende træbeskyttelse. Den er suveræn farvebestandig og den giver træet den bedst mulige beskyttelse. Den har god udflydningsevne, sublim tørretid og kan påføres de fleste tidligere malede overflader.
Perfekt fasad plus træbeskyttelse


Perfekt Oliemaling er en heldækkende, vandfortyndbar maling til træfacader, stakit og lignende. Den er let at påføre og har god farveholdbarhed. Den kan både bruges på nyt træværk samt tidligere malet.
Perfekt oliemaling, vandfortyndbar maling til træfacader

 


Perfekt Täcklasyr er en heldækkende maling, beregnet til nyt træværk eller træværk der trænger til ommaling. Den fremhæver træets struktur og har en god indtrængningsevne. Den er let at male med samt nem at vedligeholde.

Maling til nyt træværk eller træværkFront Täcklasyr er en transparent træbeskyttelse som fremhæver træets naturlige udseende og struktur. Vedhæfter godt og tørrer hurtigt. Kan anvendes til både nyt træ samt tidligere transparent malede træfacader.

transparent træbeskyttelse


Perfekt Vindue & Træværksmaling er maling til udendørs vinduer og møbler. Giver ensartet og flot overflade. Holder godt og længe på både farve og glans. Tørrer hurtigt samt er nem at male med da malingen ikke løber. 

Maling til udendørs vinduer og møbler

 

Hvad er den bedste indendørs træmaling?

Living serien er træværksmaling til nyt træ samt tidligere malet træ indendørs. Malingen er let at påføre, gulner ikke og giver en hård og slidstærk overflade. Den fås i Matt (10), Halvblank (40) samt blank (70).

Snickeri serien er svanemærket træværksmaling til nyt træ eller tidligere malet træ indendørs. Den er let at påføre, flyder godt sammen og så har den en fyldig overflade og god dækkeevne.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge er du altid velkommen i  vores butikker hvor der står en sælger klar til at hjælpe og ellers kan du træffe os på 48 29 92 00.


Hvordan kommer du rigtigt fra start med træmaling og træbeskyttelse?

 

Se herunder et lille udsnit om hvordan du kommer rigtigt fra start med maling af råt træ:

1) Træværket vaskes med Facadevask eller Husrens der er fortyndet med vand 1:10

  1. Lad det virke i nogle minutter

  2. Vask efter med rent vand

  3. Vask med Facadevask eller Husrens med samme fremgangsmåde

Huskeliste til punkt 1:
1. Facadevask og/eller Husrens
2. Svamp/børste
3. Spand ​​

Læs vores mere detaljeret guide omkring maling af råt træ samt vores guide om maling af behandlet træ.