Farvehandel med maling og tapet i Holbæk

I Holbæk finder du vores 400m2 store butik. Vores farvehandel i Holbæk har lægget på Frejasvej siden januar 2004, men har solgt maling i Holbæk siden 1997. Butikken har tidligere lægget på Valdemarsejrsvej. Nu finder du vores farvehandel på Frejasvej 30, hvor vi lægger lige ved Maxizoo, Skousen og Jysk i Holbæk Megacenter. 

Butikken har et stort udvalg i produkter til istandsættelse og dekorering af dit hjem. Du finder i butikken stort udvalg i følgende produktgrupper. Største delen af produkterne er desuden svanemærket, for det bedste miljøhensyn.

Vægmaling i alle prisklasser.
Træmaling til både ude og inde.
Loftmaling til både gipslofter og gamle trælofter.
Træbeskyttelse i fleres forskellige kvaliteter.
Spartelmasse
Lim
Byens største udvalg (ca. 5000 forskellige designs) i tapeter med hurtig leveringstid.
Autolak og spraymaling.
Gulvpleje
Udlejning af gulvsliber, woodboy, tapetafdamper og tæpperenser
Stuk, rosetter og stuklister
Alt tænkeligt værktøj og tilbehør til alle gængse gør-det-selv opgaver i hjemmet.
Hos Beckmann tilbyder vi også et stort udvalg af gør-det-selv guides, der med sikkerhed hjælper dig godt igang med dit malerprojekt!

Holbæk farvehandel

Malerbutik Holbæk, farvehandel Holbæk, malerforretning Holbæk.

Kært barn har mange navne, men vi vil egentlig ikke sættes i bås som noget bestemt. Vi har fokus på kundeservice, og det vigtigste for os, er at du er godt tilfreds med den vejledning vi giver gratis med.

Du kan være sikker på at få en kvalificeret rådgivning når du køber maling, hver eneste gang du træder ind i vores butik. Tilmed kan du altid få et godt tilbud, hvis du har et større projekt du skal i gang med – hvis altså ikke vores priser er gode nok i forvejen.

Holbæk farvehandel butiks produkter

Billig maling i Holbæk

Vores vision er at sælge kvalitetsmaling til ”billig maling” priser. Da vi er en del af en kæde på otte butikker, der køber ind sammen direkte fra leverandørerne, kan vi give vores kunder store besparelser på de kendte mærker.

Du kan finde alle vores produkter og priser i webshoppen her på siden, så kan du i ro og mag forberede sig på dit besøg i vores butik. Hvis du skal have hjælp til farver og idéer til løsninger, så sørg altid for at have målt op, og hav evt. billeder med af det du skal have lavet.

I butikken kan du altid får en frisk kop kaffe, eller en kop kakao, imens vi snakker om dit projekt. Der er desuden legoklodser til at have børnene beskæftiget, imens ”de voksne” snakker.

Du er velkommen til at kontakte os i butikken hvis du har nogle spørgsmålet, eller vil have en beregning af et tilbud på dit projekt. Du kan kontakte os på tlf. 59 44 19 38 eller på mail: hol@beckmann.dk 

Holbæk farvehandel butiks indhold

Medarbejdere i butikken i Holbæk

Gitte er 48 år og har været ansat i butikken i 19 år.

Mona er 37 år og har været ansat i butikken i 14 år.