10 L Maling

Hos Beckmann behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten af maling, når det skal være billigt

Da det er vores vision at sælge top kvalitet til absolut laveste pris, sikrer vi os, at du ikke får maling med hjem, der kan gøre dit malerprojekt mere kompliceret end det behøver at være. Det betyder eksempelvis, at 10 liter maling rækker til det areal det bør gøre!

Hvis du er i tvivl om, hvor meget maling du skal bruge, så spørg endelig en af vores kompetente medarbejdere i en af vores butikker, eller prøv vores beregner på vores hjemmeside.

Med beregneren kan du eksempelvis finde ud af, hvad 10 liter maling rækker til eller indtaste arealet på det du skal male. 10 L maling fra Beckmann rækker ca. til 60 til 70 m2.

Spar ikke på  detaljerne. Husk acrylfuge.

Vi har sørget for at kunne give dig den bedste pris

Selvom, at vores maling er af god kvalitet, så behøver du ikke at skulle frem med den store pengepung. Faktisk sælger vi vores kvalitetsmaling for mindst 25 % under markedspris! Sammenlign gerne med vores konkurrenter.

Vi forhandler maling fra den Norske producent Gløco, hvis kunder bl.a. består af professionelle malermestre, som kun ønsker at arbejde med kvalitetsmaling.

Se vores store sortiment af maling, samt andre produkter til indendørs brug her.

Vi hjælper dig godt på vej

For at kunne hjælpe dig med dit malerprojekt, har vi lavet en Trin-for-Trin guide, der viser dig alt, hvad du skal huske. På vores hjemmeside finder du også andre guides. Eksempelvis, hvordan man:

  • Maler facader, fliser, vægge osv.
  • Lakerer gulve
  • Behandler med træbeskyttelse
  • Behandler med olie
  • Fjerner eller sætter nyt tapet op.
  • Opsætter stuk
  • Sætter glasvæv op

 

Er du i tvivl om noget, så kom endelig forbi en af vores mange butikker, eller kontakt vores Kundeservice på 48 29 92 00.

10 l maling