Farvehandel med maling og tapet i Helsingør

I Helsingør finder du vores 500m2 store butik. Vores farvehandel i Helsingør har lægget på Prøvestensvej 30 siden 2009, men har solgt maling i Helsingør siden 2000. Butikken har tidligere lægget på Klostermosevej 123. Nu finder du vores farvehandel i Prøvestenscentret, hvor vi deler parkeringsplads med Jysk, Dansk Outlet og Byens Bazar.

Butikken har et stort udvalg i produkter til istandsættelse og dekorering af dit hjem. Du finder i butikken stort udvalg i følgende produktgrupper. Største delen af produkterne er desuden svanemærket, for det bedste miljøhensyn.

Vægmaling i alle prisklasser.
Træmaling til både ude og inde.
Loftmaling til både gipslofter og gamle trælofter.
Træbeskyttelse i fleres forskellige kvaliteter.
Spartelmasse
Lim
Byens største udvalg (ca. 5000 forskellige designs) i tapeter med hurtig leveringstid.
Autolak og spraymaling.
Gulvpleje
Udlejning af gulvsliber, woodboy, tapetafdamper og tæpperenser
Stuk, rosetter og stuklister
Alt tænkeligt værktøj og tilbehør til alle gængse gør-det-selv opgaver i hjemmet

Malerbutik Helsingør, farvehandel Helsingør, malerforretning Helsingør.

Kært barn har mange navne, men vi vil egentlig ikke sættes i bås som noget bestemt. Vi har fokus på kundeservice, og det vigtigste for os, er at du er godt tilfreds med den vejledning vi giver gratis med.

Du kan være sikker på at få en kvalificeret rådgivning når du køber maling, hver eneste gang du træder ind i vores butik. Tilmed kan du altid få et godt tilbud, hvis du har et større projekt du skal i gang med – hvis altså ikke vores priser er gode nok i forvejen.

Billig maling i Helsingør

Vores vision er at sælge kvalitetsmaling til ”billig maling” priser. Da vi er en del af en kæde på otte butikker, der køber ind sammen direkte fra leverandørerne, kan vi give vores kunder store besparelser på de kendte mærker.

Du kan finde alle vores produkter og priser i webshoppen her på siden, så kan du i ro og mag forberede sig på dit besøg i vores butik. Hvis du skal have hjælp til farver og idéer til løsninger, så sørg altid for at have målt op, og hav evt. billeder med af det du skal have lavet.

I butikken kan du altid får en frisk kop kaffe, eller en kop kakao, imens vi snakker om dit projekt. Der er desuden legoklodser til at have børnene beskæftiget, imens ”de voksne” snakker.

Du er velkommen til at kontakte os i butikken hvis du har nogle spørgsmålet, eller vil have en beregning af et tilbud på dit projekt. Du kan kontakte os på tlf. 49 22 19 07 eller på mail: hel@beckmann.dk 

Medarbejdere i butikken i Helsingør


Klaus Bech Klaus er 56 år. Han er butikkens bestyrer og har været ansat hos Beckmann i mere end 20 år. Alt i alt har Klaus haft med maling at gøre i omkring 42 år, så her kan du være 100% sikker på det godt svar til dine spørgsmål.  

Nina Petersen Nina er 56 år og har også været ansat hos Beckmann i mange år. Hun har alt i alt arbejdet med maling og tapet i 24 år.