Farvehandel

Maling i top kvalitet, flotte tapeter samt alt til indendørs og udendørs vedligeholdelse


Beckmann er både fysisk
farvehandel men også din online webshop. Ligegyldigt hvad du foretrækker, kan du hos Beckmann både komme ned i en af vores butikker og se produkterne,  tale med vores sælgere og få kyndig rådgivning inden køb.

Her finder du alle vores 6 butikker.

Måske du har styr på hvad du skal bruge og dermed synes det er nemmere at bestille online? Her har du også mulighed for at ringe til os og få rådgivning over telefonen på 48 29 92 00. Vores sælgere står klar altid klar til at hjælpe dig bedst igennem dine projekter.


Din online webshop

På vores webshop finder du et stort udvalg af alt hvad du behøver af maling, træbeskyttelse, pensler, afdækning og tilbehør. Vi er e-mærket og lever dermed fuldt op til alle krav om e-handel, hvilket gør at du trygt og sikkert kan handle online hos os.

Her finder du et overblik over alle vores produkter.

  • Alle priserne på produkterne er angivet i danske kroner, hvortil priserne er inklusiv 25 % moms. På den måde ser du den endelige pris fra start til slut.

  • Ordrer under kr. 450 pålægges fragtgebyr på 39 kroner.

  • Vi trækker først pengene på dit kort, når varen er sendt afsted

  • Vi tager intet gebyr for brug af kort

Bestil i dag og få leveret allerede i morgen

Bestiller du online, sparer du turen ned i butikken, og vi leverer til døren allerede dagen efter din bestilling. Når du bestiller varer på hverdage - inden kl. 12.00 - vil varen blive sendt samme dag, og i næsten alle tilfælde være fremme hos dig allerede dagen efter. 

Hos Beckmann er kunden i centrum, og vi gør vores yderste, for at du får den allerbedste oplevelse når du handler hos os. Vi stræber efter at give dig den bedste service i form af:

Click & Collect i vores butikker

Hvis du ønsker at afhente i en af vores butikker og det helst skal gå nemt og hurtigt så du ikke skal gå rundt og lede i butikken, kan du på vores webshop bestille de varer du skal bruge og så vælge Click & Collect. Herefter vil vores medarbejdere plukke dine varer, stille dem klar og give besked når det kan afhentes. 

Du er velkommen til at læse yderligere om os lige her.

Ønsker du mere information om Beckmanns Farvehandel, så kontakt os gerne på telefon 48 29 92 00, hvor vi er klar til at hjælpe dig med din maleropgave.