Farvehandel

Beckmanns Farvehandel sælger maling i topkvalitet, de smarteste tapeter og alt til indendørs og udendørs vedligeholdelse

Vi er både din fysiske farvehandler, men også din online efarvehandler. Måske foretrækker du at se produkterne og tale med vores medarbejdere før et køb? Eller måske har du i forvejen kendskab til produkterne og derfor synes det er nemmere at bestille online? Ligegyldigt hvad du foretrækker, så kan du hos Beckmann selv vælge.

Din online efarvehandel

Beckmann har et stort udvalg af alt, hvad du behøver til maling, træbeskyttelse og tapet online. Vores online webshop er godkendt af e-mærket og lever fuldt op til alle krav om e-handel, således du kan være helt tryg ved at handle online hos os.

Her finder du et overblik over alle vores produkter.

  • Alle priserne på produkterne er angivet i danske kroner, hvortil priserne er inklusiv 25 % moms. På den måde ser du den endelige pris fra start til slut.
  • Ordrer under kr. 750 pålægges fragtgebyr på kr. 39
  • Vi trækker først pengene på dit kort, når varen er sendt afsted
  • Vi tager intet gebyr for brug af kort

Hvis du ikke finder, hvad du søger i vores online sortiment, så vil vi meget gerne høre fra dig, da vi er sikre på, at vi på anden vis kan hjælpe dig. Eller kig forbi Beckers Farvehandel, hvor vores kompetente medarbejdere er klar til at tage imod din forespørgsel.

Bestil i dag og få leveret allerede i morgen

Bestiller du online, sparer du turen ned i butikken, og vi leverer til døren allerede dagen efter din bestilling. Når du bestiller varer på hverdage - inden kl. 12.00 - vil varen blive sendt samme dag, og i næsten alle tilfælde være fremme hos dig allerede dagen efter.

Hos Beckmann er kunden i centrum, og vi gør vores yderste, for at du får den allerbedste oplevelse når du handler hos os. Vi stræber efter at give dig den bedste service i form af:

  • Hurtig levering
  • Billige priser
  • God service og rådgivning
  • Høj kvalitet

Du er velkommen til at læse yderligere om os, og hvad vores værdier består af.

Ønsker du mere information om Beckmanns Farvehandel, så kontakt os gerne på telefon 48 29 92 00, hvor vi er klar til at hjælpe dig med din maleropgave.

farvehandel