Farvehandel med maling og tapet i Næstved

I Næstved finder du vores 300m2 store butik. Vores farvehandel i Næstved har ligget på Messebuen 1B siden januar 2013, men har solgt maling i Næstved siden 2003. Butikken har tidligere ligget i Megacenteret ved siden af Vordingborg Køkkenet. Nu finder du vores farvehandel Messebuen 1B, hvor vi deler parkeringsplads med Bauhaus, HTH Køkkenet og Aldi.
 

I butikken får du:


- Altid professionel og hjælpsom rådgivning
- Altid tonet din maling GRATIS
- Altid en positiv og glad oplevelse
- Altid de bedste produkter
- Priser der kan konkurrere med byggemarkederne
- Gratis kaffe

Beckmann Næstved forhandler et bredt udvalg

Butikken har et stort udvalg i produkter til istandsættelse og dekorering af dit hjem. Du finder i butikken stort udvalg i følgende produktgrupper. Største delen af produkterne er desuden svanemærket, for det bedste miljøhensyn.

Vægmaling i alle prisklasser.
Træmaling til både ude og inde.
Loftmaling til både gipslofter og gamle trælofter.
Træbeskyttelse i fleres forskellige kvaliteter.
Spartelmasse
Lim
Byens største udvalg (ca. 5000 forskellige designs) i tapeter med hurtig leveringstid.
Autolak og spraymaling.
Gulvpleje
Udlejning af gulvsliber, woodboy, tapetafdamper og tæpperenser
Stuk, rosetter og stuklister
Alt tænkeligt værktøj og tilbehør til alle gængse gør-det-selv opgaver i hjemmet

Malerbutik Næstved, farvehandel Næstved, malerforretning Næstved.

Kært barn har mange navne, men vi vil egentlig ikke sættes i bås som noget bestemt. Vi har fokus på kundeservice, og det vigtigste for os, er at du er godt tilfreds med den vejledning vi giver gratis med.

Du kan være sikker på at få en kvalificeret rådgivning når du køber maling, hver eneste gang du træder ind i vores malerbutik. Tilmed kan du altid få et godt tilbud, hvis du har et større projekt du skal i gang med – hvis altså ikke vores priser er gode nok i forvejen.

Beckmann i Næstved

Billig maling i Næstved

Vores vision er at sælge kvalitetsmaling til ”billig maling” priser. Da vi er en del af en kæde på otte butikker, der køber ind sammen direkte fra leverandørerne, kan vi give vores kunder store besparelser på de kendte mærker.

Du kan finde alle vores produkter og priser i webshoppen her på siden, så kan du i ro og mag forberede dig på dit besøg i vores butik. Hvis du skal have hjælp til farver og idéer til løsninger, så sørg altid for at have målt op, og hav evt. billeder med af det du skal have lavet.

I butikken kan du altid får en frisk kop kaffe imens vi snakker om dit projekt. Der er desuden legoklodser til at have børnene beskæftiget, imens ”de voksne” snakker.

Du er velkommen til at kontakte os i butikken hvis du har nogle spørgsmålet, eller vil have en beregning af et tilbud på dit projekt. Du kan kontakte os på tlf. 55 77 48 47 eller på mail: naes@beckmann.dk.

Lige her kan du læse mere om Beckmann som malerbutik

 

Medarbejder i butikken i Næstved

Anita Bak
Anita er uddannet farvehandler og har mange års erfaring. Hun har været ansat i 2 år.